fb event

Wij nodigen je van harte uit voor een driedaags evenement met workshops, lezingen en Satsangs onder leiding van Swami Umapuri, een ervaren Yogaleraar, die al meer dan 30 jaar Yogales geeft. Zij is een toegewijde leerling van Vishwaguru Paramhansa Swami Maheshwarananda, de auteur en grondlegger van het wereldberoemde wetenschappelijke systeem "Yoga in Daily Life".Zij woont in Wenen, Oostenrijk en reist de wereld rond om de leer van Yoga en meditatie te delen en verspreiden.In 2013 werd ze ingewijd als Swami (yoga-monnik) in de Dasnami Sannyasi-traditie.

Dit is een unieke kans om je kennis over Yoga en meditatie uit te breiden en verdiepen. De workshops kunnen bijdragen om de uitdagingen van het dagelijks leven beter het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om in een ontspannen en gezellige sfeer met elkaar te koken, te eten en kennis te maken met het systeem Yoga in Daily Life.

 

PROGRAMMA:

VRIJDAG 24 NOV

WORKSHOP 1: VERMINDER STRESS, VERBETER JE SLAAP EN CREЁER INNERLIJKE RUST (Dongen)
18:00 - 19:30 Lezing, praktische tips en dialoog (Q&A)
19:45 - 21:00 Yoga lichaamsoefeningen, Meditatie theorie en praktijk

Je krijgt antwoord op vragen als “Wat is meditatie en waar dient het voor?Wat is het werkelijke doel van meditatie en hoe kun je het leren?” En hoe kun je hierdoor innerlijk kalmer worden en makkelijker in- en doorslapen?

 

ZATERDAG 25 NOV

WORKSHOP 2: VERBETER JE IMMUNITEIT, INNERLIJKE KRACHT EN VITALITEIT (Dongen)
09:30-10:30 Lezing, praktische tips en dialoog (Q&A)
10:45–12:30 Yoga lichaamsoefeningen en ademhalingstechnieken *

Veel mensen hebben tegenwoordig een gebrek aan energie, kracht en vitaliteit door bv. burn-out, een stressvol bestaan, ziekte etc. Met eenvoudige yogatechnieken is het mogelijk om je vitaliteit en energie niveau weer op te krikken.


WORKSHOP 3: VEGETARISCHE KOOKWORKSHOP (Oosteind)
14.30-17.30 introductie van enkele heerlijke vegetarische recepten, uitleg over goede (Indiase) specerijen en kruiden, die je kunt gebruiken en natuurlijk gezellig samen koken en eten.

Deze workshop is bedoeld om de magie van vegetarisch koken in ons aan te wakkeren en om je praktische tips te geven voor een evenwichtig, yogisch vegetarisch dieet. Vegetarisch eten gaat niet alleen over koken, maar ook over een levensstijl die je uiteindelijk een goede gezondheid en een lang leven zal opleveren. Velen van ons hebben ontdekt dat het ons bewustzijn op een zeer positieve manier beïnvloedt. We genieten na de workshop samen van een vegetarisch diner!


SATSANG: MANTRA en BHAJANS (Oosteind)
18:00 - 18:45 Lezing, praktische tips en dialoog (Q&A) over Mantra, Bhajans en Satsang
19:00 - 20.00 Mantra's en Bhajans zingen en/of beluisteren

Satsang is een spirituele bijeenkomst, waarbij er gesproken wordt over de oeroude wijsheden uit de Yogafilosofie en waar er samen gezongen (of geluisterd ) wordt naar Mantra's en Bhajans.Positieve en heldere klanken produceren positieve trillingen.Deze krachtige vibraties geven een allesdoordringende energie – die beweging en resonantie genereert.Energie betekent leven, en waar leven is, is creativiteit en transformatie. Het zingen van Mantra’s en Bhajans opent je hart en geeft een gevoel van geluk en vreugde.

 

ZONDAG 26 NOV

WORKSHOP 4: VERBETER JE IMMUNITEIT, INNERLIJKE KRACHT EN VITALITEIT (Hillegom)
13:00-14:00 Lezing, praktische tips en dialoog (Q&A)
14:15–16:00 Yoga lichaamsoefeningen en ademhalingstechnieken*

Veel mensen hebben tegenwoordig een gebrek aan energie, kracht en vitaliteit door bv. burn-out, een stressvol bestaan, ziekte etc. Met eenvoudige yogatechnieken is het mogelijk om je vitaliteit en energie niveau weer op te krikken.


* Breng je eigen Yogamatje mee en trek loszittende kleding aan

 

KOSTEN:
38€ per workshop
3 workshops: 100€
4 workshops: 125€
Satsang: 15€
Kookworkshop extra 5€ voor de ingrediënten

LOCATIES:
workshop 1 & 2:              Dongen: Natuurlijk Henriëtte, Klein Dongenseweg 81 5106 AB Dongen
workshop 3 & Satsang: Oosteind: Yoga in Daily Life, Provincialeweg 111 4909 AG Oosteind
workshop 4:                   Hillegom: De Toermalijn, Abellalaan 74 2182 TZ Hillegom


Alle workshops zullen vanuit het Engels naar het Nederlands worden vertaald.
Doe met ons mee en ontdek “Yoga in Daily Life” en dompel jezelf onder in de wereld van innerlijke rust, vitaliteit en gezondheid!

AANMELDEN VOOR 23 NOVEMBER BIJ:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Susan van Rooij  06-15186774
Marta Majic  06-27114436

Voor meer gedetailleerde informatie:
www.yogaindailylife.nl
Fb: Yoga in daily life Nederland